Activiteiten

Samen met de stichting Onky Donky zetten wij ons in voor kinderen in de leeftijd van 3 – 12 jaar die in een zorgelijke situatie verkeren en die beperkt worden in hun kind-zijn.

Dit kunnen onder andere kinderen zijn uit een problematische gezinssituatie, kinderen die onder de armoedegrens leven en kinderen met lichamelijke dan wel verstandelijke beperkingen.

Wij kunnen als verwijzer gezinnen aanmelden bij de stichting Onky Donky om deel te nemen aan een Onky Donky Dag. Op zo’n dag worden kinderen (en hun gezin of begeleiders) behandeld als een ware VIP.

Het Onky Donky Huis is de gehele dag het vaste honk van de groep. Tussendoor zijn er genoeg momenten, indien gewenst, om even tot rust te komen in het Onky Donky Huis.

Andere activiteiten die wij organiseren zijn uitjes naar bijvoorbeeld een Dierentuin of pretpark. Of een gezamenlijke BBQ.

Stichting burgerinitiatief Woudenberg administrator