Zakelijk donateur

Steun als bedrijf

Het hele jaar is het Stichting Burgerintiatief Woudenberg Huis geopend om gezinnen, alleenstaande en ouderen te ondersteunen. Om dit mogelijk te maken is uw hulp hard nodig, wij zijn namelijk geheel afhankelijk van giften en sponsoring.

Hoe steunen?

Als ondernemer kunt u het Stichting Burgerinitiatief Woudenberg op diverse manieren ondersteunen:
Draag bij, eenmalig in geld of een dienst. Doneer eenmalig

• Kom in actie.
  • Kom naar de Benefietavond Stichting Burgerinitiatief Woudenberg 2018. Informatie volgt!
  • Steun anders.

Giftenaftrek

De gift van uw bedrijf aan Stichting Burgerinitiatief Woudenberg kunt u aftrekken van uw winst. Er geldt hiervoor een maximumgrens van 50% van de fiscale winst.

Gift als bedrijfskosten

Een bedrijf mag uitgaven, gedaan met het oog op het zakelijk belang van het bedrijf, aftrekken als kosten. Dit geldt zowel voor bedrijven die aan inkomstenbelasting zijn onderworpen als bedrijven die aan vennootschapsbelasting zijn onderworpen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van sponsoring?

Neem gerust vrijblijvend contact met op met Jacco van den Essenburg, voorzitter via tel +31 647016035